Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η ελίτ & προσκυνημένοι του Βελιγραδίου

Οι μάσκες έπεσαν σήμερα μετα απο πολλά χρόνια, στο κατευθυνόμενο δικαστήριο της Χαγης. Ισόβια δεσμά λοιπον στον ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ.Στον άνθρωπο που υπερασπίστηκε τον λαό του και τα ιδανικά του ενάντια της Νέας τάξης Πραγμάτων. Σε εναν πολεμο που έφτιαξαν, δημιουργησαν οι ίδιοι, για τον ολοκληρωτικό διαμελισμό της Γιουγκοσλαβίας. Ξερεις τι σημαίνει να εισαι 4η δύναμη στη βαριά βιομηχανία?  Πανω απο 40 μύρια ψυχές, ισχυρή κτηνοτροφία, απίστευτο εμπόριο. Στον αθλητισμό τα ιδια. Πρώτοι σε ολα
Και ομως. Ο πόλεμος επρεπε να γινει
Να διαμελιστεί η χωρα σε 7 κομματια. Να δωθει σε φατριές. Ο Τζουγκανοβιτς το Μαυροβούνιο.Ο Θάτσι το Κοσοβο. Η Κροατια και η Σλοβενία στο  Γ Ράιχ. Το κρατίδιο των Σκοπιων του Σορος , η Σερβία στον ανθρωπο για όλες τις δουλειές.
Τα διέλυσαν ολα.
Ετσι προδωσαν και τον ΡΑΝΤΟΒΑΝ ΚΑΡΑΤΖΙΤΣ στο Βελιγράδι.Για να μπει η Σερβια στην ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ &ΤΟ ΝΑΤΟ. Σε ποιούς? . Σε αυτους που  μερικά χρονια πριν, τους έριχναν βομβες φωσφόρου στα κεφάλια τους. Οι συνέπειες ακομα πιο τραγικες σήμερα. Θεριζει ο καρκίνος στη ΣΕΡΒΙΑ. Μικρα παιδιά με όγκο στο κεφάλι. Ανθρωποι με προσθετικά - τεχνιτά μελη του σωματος. Ψυχοπαθείς -Σχιζοφρενείς. Τελευταια ερευνα στη Σερβία ανέδειξε πως στην περιοχή της Βοιβοντίνας, οι μούλοι του ΝΑΤΟ εριχναν βομβες σε αγροτικές περιοχές,  βαθιά χωμενες μεσα στο εδαφος για να μολυνουν την περιοχή για πολλά χρόνια.
Ποσο γρηγορα ξεχναμε.

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΨΗΛΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου