Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ОБАВЕШТЕЊЕ ПОВРАТАК У ГРЧКУ ПО ХИТНОМ ПОСТУПКУ

Амбасада Грчке у Београду вас обавештава да је за сутра (недеља 22. Март 2020) планиран ванредни специјални лет авиопревозника ''Aegean Airlines'' за Атину, у циљу повратка грчких држављана који су изражили жељу за истим.

​БРОЈ ЛЕТА: А3 4193
​ВРЕМЕ ПОЛАСКА ИЗ БЕОГРАДА: 11:20 (по локалном времену)
​ВРЕМЕ ДОЛАСКА У АТИНУ: 13:50 (по локалном времену)

​Према списку Амбасаде, компанија ''Aegean Airlines'' контактира све пријављене за повратак у Грчку. Компанија директно контактира сваког пријављеног, у вези са резервацијом и издавањем карте. Комуникацију обавља запослени компаније ''Aegean Airlines'' телефонским путем.

​Напомињемо такође да ради ефикасније и сигурније услуге путници треба да буду на београдском аеродрому ''Никола Тесла'' сутра (недеља) у 09:00.
​Када стигну у Грчку мораће да остану у обавезној кућној изолацији 14 дана. Када је реч о пртљагу, важи све што важи и за регуларне летове.

​У авион ће бити прихваћени сви грчки држављани, европски држављани, као и српски држављани који имају регулисан боравак у Грчкој.

​Нема потребе да они који су већ послали податке зову поново Амбасаду. Уписани су у списак и Aegean Airlines ће их телефонским путем контактирати.

Компанија Aegean Airlines наставља да позива путнике како би обавила неопходну куповину карте за лет.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ντροπή σου Ντόρα Μπακογιάννη

  Ο διευθυντής του γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, Πέταρ Πέτκοβιτς, αντέδρασε στη δήλωση για τις μεταρρυθμίσεις της Ντόρα Μπακο...