Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Sutra oblačno mestimično s kišom


Beta | četvrtak, 15.10.2015. | 14:11

U Srbiji će sutra biti umereno do znantno oblačno, mestimično s kišom i lokalnim pljuskovima s grmljavinom, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije
U Timočkoj Krajini će biti tmurno. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i na planinama jak, južni i jugoistočni, na jugu Banata sa udarima olujne i orkanske jačine.

Najniža temperatura kretaće se od 9 do 14, a najviša od 15 do 22 stepena, u Timočkoj Krajini oko 12.

U Beogradu će sutra biti umereno do znatno oblačno s kratkotrajnom kišom ili lokalnim pljuskom. Vetar će bit jak, jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se oko 12, najviša oko 16 stepeni

U Srbiji će u s subotu biti promenljivo oblačno s lokalnom pojavom kratkotrajne kiše ili pljuska. U Timočkoj Krajini biće tmurno. Vetar u postepenom slabljenju, samo na jugu Banata veći deo dana jak i olujni.

U nedelju se očekuje suvo, toplo i uglavnom sunčano. U ponedeljak će do doći do naoblačenja s kišom. Temperatura će biti u padu u padu, a od utorka očekuje se pretežno oblačno i sveže, povremeno s kišom.

U Beogradu će u subotu biti promenljivo oblačno s kratkotrajnom kišom ili pljuskom lokalno. Vetar će ujutro i pre podne biti umeren i jak, jugoistočni, od sredine dana u slabljenju.

U nedelju se očekuje suvo, toplo i uglavnom sunčano. U ponedeljak će doći do naoblačenja s kišom. Temperatura će biti u padu a od utorka očekuje se pretežno oblačno i sveže, povremeno s kišom.

Biometeorološka prognoza za petak, 16. oktobar 2015.

Očekuje se nepovolјna biometeorološka situacija za većinu hronično obolelih i osetlјivih osoba. Psihičkim i cerebrovaskularnim bolesnicima se preporučuje dodatan oprez.

Od meteoropatskih reakcija mogući su bolovi u mišićima, pospanost i nervoza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου