Κυριακή 12 Ιουλίου 2015

Letujte u Nea Vrasni i uštedite

Portal "Superodmor.rs" i turistička agencija "Sabra" je za sve svoje posetioce danas pripremio primamljivu ponudu za letovanje u grčkom letovalištu Vrasna. Ukoliko danas rezervišete ovo putovanje, možete ostvariti popust, pa će vas letovanje koštati samo 217 eura po osobi.

 Putovanje se može rezervisati preko portala Superodmor.rs. Polazak je predviđen za 17. jul, a u cenu je uključeno deset noćenja i autobuski prevoz.


Vrasna je mali grad u Grčkoj, udaljen oko 80 kilometara od Soluna i oko šest kilometara od gradića Stavrosa. Smešten na obalama Egejskog mora, u regiji Svetog Đorđa, na udaljenosti od samo jedan kilometar, nalaze se mala turistička mesta Vrasna Paralia i Nea Vrasna

Ovo mesto odlikuje se relativno novim kućama, širokim ulicama, urađenim kejom i peščanom plažom. Obala je godinama nagrađivana "plavom zastavom" Evropske unije i Mediterana. Sve u ovom malom turističkom mestu posvećeno je opuštanju: kafići, restorani, taverne, pa zbog toga Vrasna i nosi epitet idealnog mesta za porodični odmor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ντροπή σου Ντόρα Μπακογιάννη

  Ο διευθυντής του γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, Πέταρ Πέτκοβιτς, αντέδρασε στη δήλωση για τις μεταρρυθμίσεις της Ντόρα Μπακο...