Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

Smanjena vidljivost zbog magle i sumaglice


Auto-moto savez Srbije (AMSS)

Beta | subota, 07.11.2015. | 09:39

Saobraćaj se od jutros odvija uz smanjenu vidljivost zbog magle na području cele zemlje
Najgušća magla je na putevima područja Palića, Zrenjanina, Kikinde, Novog Sada, a ima je u Sremu i Banatu, kao i na obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevačkom putu.

Početak vikenda saobraćaj je pojačan na glavnim putnim pravcima u Srbiji i na ostalim putevima koji vode na izlazima iz većih gradova i prilazima vikend naselja.

Prema poslednjim podacima Uprave Granične policije, vozila se na graničnim prelazima ne zadržavaju duže od 20 minuta.

Vozači u Srbiji od 1. novembra do 1. aprila u obavezi su da na svim točkovima putničkih vozila imaju zimske gume, ako voze po kolovozu na kojem ima snega, leda ili poledice.

Danas, 7. novembra do 17.00 sati, na deonici autoputa od Jagodine do Batočine u smeru ka Beogradu, biće završeni radovi na obnovi kolovoza.

Od danas, 7. novembra do 15. novembra od 7.00 do 15.00 časova biće izmenjen režim saobraćaja na autoputu od petlje "Vodanj" do petlje "Dobanovci", u oba smera autoputa (Beograd - Šid i Šid - Beograd).

Od 3. novembra u toku su radovi na redovnom održavanju autoputa na obilaznici oko Beograda, na deonici od Surčinske petlje do Novog Batajničkog mosta u oba smera, uključujući i Dobanovačku petlju.

Od danas, 7. novembra do ponedeljka 9. novembra nije predviđeno potpuno zaustavljanje saobraćaja na autoputu Niš – Dimitrovgrad, na deonici od Čiflika do Staničenja.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου