Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

Επισημάνσεις

1) Αντί για ανασχηματισμό γίνανε εκλογές στην Ελλάδα. Μια από τα ίδια. Ο κόσμος τους έχει βαρεθεί. 50% μόλις η συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές και όσο περνάει ο καιρός τόσο μεγαλώνει το μίσος προς τους πολιτικούς και προς  όλα τα κόμματα. Απίθανοι τύποι. Απλά δεν υπάρχουν

2)Όποιος και να έβγαινε, ότι κόμμα και έπαιρνε την πρωτιά, ένα είναι το σίγουρο. ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ- ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. Χρόνο κερδίζουμε κάθε φορα και κοροιδία προς τον ελληνικό λαό΄. Τίποτα άλλο.

3)Το μεταναστευτικο έχει μεταφερθεί σε όλη την Ευρώπη και είναι πλεον πολύ δύσκολο να διαχειριστεί κάποιος την κατάσταση. Η Ευρώπη δεν φτιάχτηκε για να αντιμετωπίσει και να δεχτεί ένα τέτοιο μεγάλο κύμα μετανάστευσης

4)Μια μία χώρες μετά την άλλη κλείνει τα σύνορα της αδυνατώντας να διαχειριστεί την κατάσταση. Η συνθήκη Σένγκεν επίσης καταργείτε στο σύνολο των χωρών της Ε.Ε. αφήνοντας την Ελλάδα να τα βγάλει πέρα μόνη της.

5) Από τα σύνορα(ΕΥΖΩΝΟΙ) πληροφορούμαι  ΟΤΙ ΑΦΓΑΝΟΙ λαθρομετανάστες κόβουν μεγάλα ξύλα-δοκάρια από τα δάση και κάθε βράδι κάνουν δολοφονικές επιθέσεις σε βάρος Σύριων μεταναστών με σκοπό τη ληστεία(χρήματα-χρυσαφικά-ρούχα-κινητά).

6) Η κρατική ασφάλεια της Σερβίας έχει κινητοποιηθεί για περίεργες κινήσεις λαθρο-ισλαμιστων στην επαρχία της Βοιβοντίνας .

7)Δεκάδες ειδικα - επιχειρησιακά οχήματα της αστυνομιάς, χιλιάδες αστυνομικοί στους δρόμους, ειδικές δυνάμεις, έκτακτα μέτρα και μια πόλη κλειστή και απομονωμένη. Πού? Στο Βελιγράδι. Για την ετήσια παρέλαση του αδελφάτου και της νέας τάξης πραγμάτων. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Γελοίοι όλοι αυτοι που τα διοργανώνουν ΚΑΙ γελοίο το κάθε κράτος- πόλη που αναλαμβάνει κάθε τέτοια εκδήλωση.

8)Δεκάδες Ελληνόπουλα με τα διαβατήρια στα χέρια. Τραγική η κατάσταση

9)Να βάλει ο ΘΕΟΣ το χέρι ΤΟΥ και εμείς τα άρβυλα

ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ ΣΕΡΒΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου