Σάββατο 29 Απριλίου 2017

ARHIEPISKOP BERLINSKI I NEMAČKI MARKO: Gori preko 200 crkava, stotinama hrišćanske dece isekli su glave! Molite se, braćo!

komentar

Arhiepiskop berlinski i nemački Marko uputio je danas otvoreno pismo svim hrišćanima sa molbom da se mole za hrišćane koji upravo danas stradaju na najnemilosrdnije načine poznate ljudskom rodu.

Otvoreno pismo arhiepiskopa Marka, vam prenosimo u celosti:
Molite se, molim vas!
Molite se za crkve u Indiji. 20 crkava je izgorelo prošle noći. Danas hoće da unište više od 200 crkava u provinciji Olisabang. Namerili su da ubiju 200 misionara u toku 24 sata

Svi hrišćani se sklanjaju u sela… Molite se za njih i prosledite ovo svim hrišćanima koje znate u celom svetu. Molite da bi Bog pomilovao našu braću i sestre u Indiji.

Kada primite ovo, molim vas, prosledite drugim ljudima.
Molim vas, molite se i za 22 hrišćanske misionarske porodice osućene od islamista u Avganistanu. Molim vas, prosledite ovo koliko možete brže, da bi se svi molili.
Sada je islamska grupacija ID zauzela Kvaragoš, najveći hrišćanski grad u Iraku. Stotine muškaraca, žena i dece su bili obezglavljeni. LJudi mole za molitve protiv svireposti i nasilja u njihovoj zemlji.
Molimo vas nađite jedan minut i pomolite se za njih. Prosledite svim svojim kontaktima da se molitveni lanac ne prekida.

Budite uvereni da prinosite molitvu telu Hristivom, posebno kad su u pitanju braća, sestre i deca u Iraku.
Ovo hitno saopštenje je „SOS“, molim vas. Hvala vam za vaše staranje. Neka Gospod blagoslovi vas i vašu porodicu uvek u vašem životu.
S ljubavlju,
Marko, arhiepiskop berlinski i nemački


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου