Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018

Σερβικά Τεθωρακισμένα στα σύνορα με το Κόσοβο.

Ο δικτυακός τόπος της Πρίστινα «Zeri» έχει δημοσιεύσει δραματικές πληροφορίες ότι η Σερβία στέλνει άρματα μάχης στα σύνορα με το Κοσσυφοπέδιο.
Σερβικά Τεθωρακισμένα στα σύνορα με το Κόσοβο. - Εικόνα1
Ένα βίντεο κλιπ των σερβικών αρμάτων μάχης που μετακινούνται από το Πρέσεβο στο σημείο διέλευσης των συνόρων, στο χωριό Mucibaba, στα σύνορα με το Gjilan, επισυνάπτεται στο κείμενο.
Όπως μαθαίνει ο Σπούτνικ,τα Σερβικά άρματα μάχης ξεκίνησαν, όχι για την επέτειο της Σερβικά Τεθωρακισμένα στα σύνορα με το Κόσοβο. - Εικόνα2
ανεξαρτησίας του Κοσσυφοπεδίου,αλλά για τη Σρεμπρένιτσα – για τη Σερβική Ημέρα της Κρατικής Δημοκρατίας, που γιορτάστηκε στη μνήμη της Σρεμπρένιτσας το 1804, όταν ξεκίνησε η πρώτη Σερβική Επανάσταση και ξεκίνησε η απελευθέρωση από τους Τούρκους και την ίδια ημερομηνία το 1835, το πρώτο σύγχρονο σύνταγμα της Σερβίας.
Σερβικά Τεθωρακισμένα στα σύνορα με το Κόσοβο. - Εικόνα3
Την παραμονή της Sretenje, στις 14 Φεβρουαρίου, μέλη των Σερβικών Ενόπλων Δυνάμεων διοργάνωσαν τακτικές-τεχνικές συναντήσεις στις Subotica, Jagodina, Bor, Petrovac στο Mlava, Loznica, Uzice, Paracin και Prijepolje, όπου μέρος των όπλων και του στρατιωτικού εξοπλισμού παρουσιάστηκε στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου