Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Φιλανδικός όμιλος επενδύει στην Σερβία

Εγκαινιάσθηκε χθες στη σερβική πόλη Smederevο το νέο εργοστάσιο παραγωγής καλωδίων για εμπορικά οχήματα, του Φιλανδικού Ομίλου PKC.
Ο πρώτος αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης της Σερβίας, κ. Aleksandar Vučić, και ο πρόεδρος της Φιλανδικής εταιρείας, κ. Mati Hjutiajnen, ανάγγειλαν και την λειτουργία ενός άλλου παρομοίου εργοστασίου, και επενδύσεις, πράγμα που θα δώσει δυνατότητες για απασχόληση 1500 ατόμων κατά τα τρία επόμενα χρόνια. «Είμαι υπερήφανος που μια τόσο μεγάλη εταιρεία αποφάσισε να απασχολήσει στη Σερβία τόσο μεγάλο αριθμό εργαζομένων»,- είπε, με την ευκαιρία, ο κ. Vučić.

Τονίζοντας πως η Σερβία απέδειξε ότι αποτελεί καλό προορισμό για επενδύσεις, όπου οι επενδυτές μπορούν να βρουν, στο πρόσωπο του κράτους, έναν φερέγγυο εταίρο ο οποίος τηρεί της υποχρεώσεις του, ο κ. Vučić ανέφερε πως αναμένει άφιξη και άλλων εταιρειών από τη Φιλανδία στη Σερβία, και συμπλήρωσε ότι μία από τις μεγαλύτερες φιλανδικές εταιρείες θα μπορούσε να επενδύσει στο σερβικό εργοστάσιο παραγωγής φορτηγών οχημάτων - FAP

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου