Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Novi Univerexport u Beogradu


Novi Univerexport u BeograduGrupa Univerexport otvorila je danas u Crnotravskoj ulici 7-9, drugi maloprodajni supermarket u Beogradu. Na oko 1.800 kvadrata potrošačina je ponuđeno više od osam hiljada proizvoda iz kategorija prehrane i neprehrane, a posao je dobilo 80 novih radnika.
Otvarajući novi objekat u Beogradu, Vesna Vučurević, predsednica Univerexport Grupe, podsetila je da je kompanija svoj prvi objekat u glavnom gradu otvorila još 2010. godine u Novom Beogradu i najavila da će u narednih pola godine u Beogradu biti otvorena još dva objekta ovog trgovinskog lanca. Vučurevićeva je još dodala da je u opremanje objekta po najsavremenijim standardima uloženo oko 1,5 miliona evra i zahvalila svim poslovnim partnerima koji su pomogli da se inevsticija realizuje kako je planirano.
Inače, Grupa Univerexport je 14. marta, otvorila i vrata svog novog prodajnog objekta u novosadskom SPENS-u. U pomenuti objekat investirano je 1,5 miliona evra, a otvoreno je 50 radnih mesta. U ovom objektu, na 1.500 kvadrata prodajne površine, potrošače očekuje više od 10.000 artikala, iz kategorije prehrane i neprehrane.
Savremeno opremljen objekat u ponudi, u okviru širokog asortimana, i gastro odeljenje, uvek sveže voće i povrće, bazene sa živom pastrmkom, posebno razvijano odeljenje sa zdravom i organskom hranom. Novi objekat u SPENS-u donosi i novinu u vidu “take away” artikala. Potrošači će u na osam kasa biti usluživani svakodnevno, od 7 do 22h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου