Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Isis - Το χάος της Νέας παγκόσμιας Τάξης είναι εδώ. Ολα προσχεδιασμένα ηταν



Isis... η τρομοκρατική οργάνωση που θα φέρει το χάος για να έλθει τελικά η τάξη, η νέα παγκόσμια διακυβέρνηση.

Το όνομα της Ίσιδας φυσικά και δεν είναι τυχαίο. Η Ίσιδα (βασίλισσα του θρόνου) ήταν μια Αιγυπτιακή θεότητα με μαγικές δυνάμεις που κατά τον Πλούταρχο σημαίνει ορμητική κίνηση με φρόνηση και γνώση.

Ορμητική κίνηση με φρόνηση και γνώση. Η τρομοκρατική οργάνωση δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2013 από τον Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, ο οποίος ισχυρίζεται πως είναι απόγονος του προφήτη Μωάμεθ. Μέσα σε δύο χρόνια έχει προκαλέσει όσο χάος δεν έχει προκαλέσει κανείς, σκοτώνοντας, καταστρέφοντας, δημιουργώντας συνεχώς νέες εστίες φόβου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έχουν τη δύναμη (χρήματα), έχουν τους μαχητές (μέσω πλύσης εγκεφάλου ή χρηματισμού), τα όπλα και τη θέληση να κατακτήσουν τον κόσμο, όπως ισχυρίζονται, μέσω του σχεδίου τους, σε 5 χρόνια


Η λέξη κλειδί είναι η κατάκτηση του κόσμου.  

Δεν μιλάμε για μια οργάνωση που λόγω της καταπίεσης και της αδικίας, ή των πολέμων που έχουν υποστεί στο έδαφός της, θέλει να ελευθερωθεί... αλλά για μια οργάνωση που ως επί το πλείστων θέλει την παγκόσμια κυριαρχία, φέρνοντας χάος, εκτελώντας οποιονδήποτε δεν είναι μαζί τους σε αυτό το σχέδιο.


Το χάος και η Τάξη ως διαφορετικές όψεις του ίδιου νομίσματος.

Ο George H.W. Bush, στις 11 Σεπτεμβρίου του 1991, ζήτησε τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης. Κρατήστε στο μυαλό σας τη λέξη Τάξη. Τάξη στο χάος. Αλήθεια, ποιος δημιουργεί χάος στις μέρες μας και ποιος ο λόγος; Σίγουρα είναι αυτός που θα φέρει τη τάξη, τη παγκόσμια νέα τάξη προφανώς. Το κατασκευασμένο χάος εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς.

Από τότε η Κίνα, η Ρωσία, μέχρι και το Βατικανό ζήτησαν μια νέα παγκόσμια τάξη.

Αναρωτιέστε ήδη ποιος είναι ο εχθρός για τη παγκόσμια νέα τάξη. Αυτό μας το είπε ο Henry Kissinger:  «Όσοι απορρίπτουν το Παγκόσμιο Σύστημα είναι Τρομοκράτες»


Ταυτόχρονα με τους αναρίθμητους αποκεφαλισμούς, η Isis καταστρέφει σημαντικά μνημεία της παγκόσμια ιστορίας όπως την αρχαία πόλη του Nimrud , του Khorsabed, του nineveh και άλλα, υποστηρίζοντας πως είναι σύμβολα παγανισμού και πως πρέπει να εξαλειφθούν. 


Εδώ είναι το λογοκριμένο βίντεο που χωρίς τα "τετραγωνάκια" το Youtube το διαγράφει.


Τα μνημεία από τον Σουμεριακό πολιτισμό που έχουν καταστρέψει οι μαχητές της Isis

Είναι δυνατόν μια μικρή ομάδα τρομοκρατών να διαγράφει οριστικά έναν από τους πρώτους πολιτισμούς της Γης και κανείς να μην τους εμποδίζει; Όπως γνωρίζουμε και όπως γνωρίζετε και σεις, η ιστορία έχει αλλοιωθεί στο μεγαλύτερο μέρος της και συνεχίζει να αλλοιώνεται χωρίς κανείς να κάνει τίποτα για το αντίθετο. Ναοί, βιβλία, γεγονότα... όλα αλλοιώνονται όσο περνάμε στη νεα εποχή.

Ο άνθρωπος δεν πρέπει να γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν του. 

Σε λίγα ή πολλά χρόνια, ζώντας στη νέα εποχή της παγκόσμιας τάξης, οι μελλοντικές γενιές δεν θα θυμούνται τίποτα από το παρελθόν. Η πληροφορία θα ελέγχεται απόλυτα και όπως και σήμερα δεν θα έχουν ιδέα από που ήρθαν και ποιος ο προορισμός τους. Απλή κοινωνία σκλάβων χωρίς παρελθόν και μέλλον. Τεχνολογία ως πολιτισμός και χειραγωγημένη σκέψη. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, σωστά;

H Isis Δημιουργήθηκε από τα σπλάχνα της Αμερικής, όπως και η Al-Qaeda με σκοπό την παγκόσμια αποσταθεροποίηση. Ήδη ο Chuck Hagel προειδοποίησε πως  Βλέπουμε μια νέα τάξη πραγμάτων να δημιουργείται.

Ως τελικό συμπέρασμα βλέπουμε πως όλα είναι ενορχηστρωμένα από τους παγκόσμιους μαφιόζους με τελικό σχέδιο την υποταγή μας μέσω του φόβου. (Η γη έχει ανεβάσει τις συχνότητές της και ο άνθρωπος αντί να συντονιστεί σε αυτές, παραδίδεται στις χαμηλές δονήσεις του φόβου που τον παραλύει ολοκληρωτικά.)

Όταν αρχίζουμε να βλέπουμε όλα τα γεγονότα ως κομμάτια του ιδίου παζλ καταλαβαίνουμε το μέγεθος της συνωμοσίας που έχει στηθεί για την είσοδό μας σε αυτό το νέο κόσμο της NWO.

Τρομοκρατία, τρομο - υστερία, τα ΜΜΕ , το Hollywood, οι κυβερνήσεις... όλοι τους συνεργάζονται κομποστοποιώντας τα μυαλά μας για να αλλάξουμε ακόμα μια φορά, να αποδεχτούμε τις λύσεις τους και τους ιδίους ως σωτήρες, οδηγώντας μας στη νέα εποχή της παγκόσμια διακυβέρνησης.

Τόσα χρόνια μας προετοιμάζουν για την αποκάλυψη και τον παγκόσμιο Μεσσία. Οι Τζιχαντιστές ισχυρίζονται πως τα κάνουν όλα για να φέρουν την αποκάλυψη, τον παγκόσμιο μεσσία. Οι Εβραίοι το ίδιο, οι μασόνοι το ίδιο. Κάτι ετοιμάζουν και μάλιστα το κάνουν σε κοινή θέα. Δεν το βλέπετε; (Δείτε εδώ)

Εμείς με τη σειρά μας έχουμε δύο επιλογές. Να ξυπνήσουμε και να δράσουμε ή να παραδοθούμε σε αυτό που μας φέρνουν.  Το να παραδοθούμε δεν είναι επιλογή.


Πηγή: http://www.awakengr.com/2015/04/isis.html#ixzz3XHUKAQAc
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ντροπή σου Ντόρα Μπακογιάννη

  Ο διευθυντής του γραφείου για το Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια, Πέταρ Πέτκοβιτς, αντέδρασε στη δήλωση για τις μεταρρυθμίσεις της Ντόρα Μπακο...