Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Снег и данас, следе ледени дани

БEOГРAД – У Србиjи ће данас бити облачно и хладно са снегом, а очекуjе се стварање снежног покривача висине од 10 до 20 центиметара.
sneg sad 650x439 Снег и данас, следе ледени даниKако jе саопштио Републички хидрометеоролошки завод, на краjњем jугу jош уjутро ће бити киша, а затим снег, док су наноси могући у планинским пределима источне Србиjе и понегде у Воjводини.
Ветар ће бити слаб и умерен, источни и североисточни, после подне северни, у планинским пределима и у Воjводини повремено jак.
Наjнижа температура износиће од минус три до два, а наjвиша од минус jедан до три степена.
И у Београду ће данас бити облацно и хладно са снегом, а очекуjе се стварање снежног покривача висине од 10 до 15 центиметара.
Ветар ће бити умерен, источни и североисточни, после подне северни, а температура ће бити без већег колебања, око нула степени.
У Србиjи ће, према изгледима времена за седам дана до 1. фебруара, у недељу и понедељак 26. и 27. jануара бити ледени дани са температуром испод нуле.
У недељу очекуjе се облачно и хладно, уз постепени престанак снега, а северни ветар биће у слабљењу.
У понедељак очекуjе се краткотраjно разведравање, а у нижим пределима дуже задржавање магле.
У недељу и понедељак уjутро биће умерен мраз, у већини места ледени дан, jер ће температура током целог дана бити нижа од нула степени.
У уторак се очекуjе наоблачење са снегом, а од среде биће топлиjе, уз повремена наоблачења с кишом.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου