Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

LOKALIZOVAN POŽAR PORED OBALE DUNAVA




(0) Send to friend Print

Prema rečima načelnice Uprave za vanredne situacije Sanje Žugić-Vuksanović, tokom gašenja bilo je određenih problema, s obzirom na to da je teren veoma nepristupačan



BEOGRAD - Požar koji je izbio duž obale Dunava u Beogradu sporadično je lokalizovan, ali otvorene vatre još ima, rečeno je u Upravi za vanredne situacije.
Prema rečima načelnice te uprave Sanje Žugić-Vuksanović, tokom gašenja bilo je određenih problema, s obzirom na to da je teren veoma nepristupačan.
"Močvara je u pitanju, sa strane Borče vozila ne mogu da priđu, a što se tiče broda on gasi dubinu do 150 do 200 metara", rekla je Žugić-Vuksanović koja je, s predsednikom Skupštine grada Aleksandrom Antićem, obišla mesto požara.
Ona je i ranije rekla da je požarom zahvaćen pojas između reke i nasipa, od Keja 25. maj do Pančevačkog mosta, u dubini od oko 300 metara i da niko nije ugrožen.
Prema njenim rečima, u tom delu nema nikakvih objekata, ni domaćinstava, tako da niko nije ugrožen, a požar, zbog nepristupačnosti terena, gasi brod vatrogasac

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου