Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Мост на Ади-трајно инсталирани ХААРП?!

БЕОГРАД – ХААРП антенски систем који утиче на глобалну климу али и менталну свест људи, могао би да се поред Барајева, Колубаре и Земуна крије и у мосту на Ади, каже у интервју за часопис Треће око“ публициста и књижевник Милан Видојевић, аутор познатог дела „Илуминати 666″.
most na adi 650x432 Мост на Ади трајно инсталирани ХААРП?!Говорећи о ХААРПУ Видојевић се осврнуо на дејство овог антенског система на људе као и на то где би се ХААРП могао налазизи у нашој земљи.
- За нервно лабилне особе довољна је промена атмосферског притиска у току ноћи, пад температуре за 10, 12, 15 степени (што се нама дешава последња два месеца). Било да је то последица деловања ХААРП-а или због нормалних климатских околности температура осцилира 10 до 15 степени дневно, а притисак се креће од 982 до 1015 милибара у току само неколико сати. Можда би ове промене и могле да буду последица ХААРП-а, међутим, мислим да нико није спреман да укључује ХААРП због тога, осим ако у Београду не постоји трајно инсталирани ХААРП. Пало ми је на памет да би мост преко Аде Циганлије можда могао да буде трајно инсталирани ХААРП, којем не треба укључење преко сателита, каже Видојевић.
ИЗВОР: ТРЕЋЕ ОКО


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου