Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Uskrs na Krfu za 157 evra

Uskršnji praznici u Grčkoj, pa još na Krfu, zvuči idealno, a ako putovanje rezervišete danas na portalu Superodmor.rs, prve majske dane provešćete na jednom od najlepših grčkih ostrva po samo danas sniženoj ceni od 157 evra po osobi.



Ukoliko danas rezervišete ovo putovanje na portalu Superodmor.rs za četiri noćenja i autobuski prevoz platićete 157 evra, odnosno 12 evra manje od redovne cene aranžmana koja iznosi 169 evra. Na put se kreće 1. maja, a program podrazumeva i obilazak jedinstvenih srednjovekovnih manastira Meteora i Soluna. Smeštaj je u vili “Zeus” u Ipsosu, koja se nalazi na oko 350 m od mora, a poseduje i sopstveni bazen.





Nakon panoramskog razgledanja i obilaska jednog od manastira Sv. Nikola, Sv. Trojica, Sv. Stefan, Veliki Meteori predviđena je poseta radionici za izradu ikona u Kalambaki. Posle toga se brodom stiže na Krf. Panoramski će se razgledati grad Krf, a predviđeno je i razgledanje zaliva Garica, Kanona, crkve Vlaherne i manastira Pontikonisi, što je zaštitni znak ostrva. Moguć je fakultativni obilazak palate Ahileon, letnjikovca Austrijske princeze Elizabete, a planirano je i prisustvovanje ceremonijama iznošenja plaštanica u gradu Krfu.




Narednog dana planirano je prisustvovanje svečanoj litiji i iznošenju moštiju Sv. Spiridona - čudotvorca, poseta Srpskoj kući, muzeju sa eksponatima iz perioda boravka naše vojske i vlade na Krfu 1916-1918.god, zatim, prisustvovanje jedinstvenoj ceremoniji “bacanja vrčeva”, odlazak na ostrvo Vido, obilazak spomen-kosturnice i polaganje venaca u “Plavu grobnicu”.





Uveče je planirano prisustvovanje veličanstvenoj i jedinstvenoj proslavi Vaskrsa uz litiju, svetlost stotina hiljada upaljenih sveća-lambada, paradu filharmonijskih orkestara, sa nezaboravnim vatrometom. Narednog jutra se odlazi u grad Krf na Vaskršnju liturgiju i pričest, posle čega je predviđena poseta fabrici kum-kvota, retke citrusne biljke od koje se samo na Krfu spravljaju slatkiši i jedinstvena alkoholna pića, koja je idealno mesto za kupovinu suvenira sa Krfa.





Sledi put za očaravajuću Paleokastricu i poseta vizantijskom manastiru posvećenom Uspenju presvete Bogorodice. Povratak u Ipsos. Moguće je fakultativno organizovati i odlazak u tavernu poznatu po sjajnim “grčkim večerima”. U povratku sa Krfa predviđen je odlazak za Solun i panoramsko razgledanje grada, kao i odlazak na Srpsko vojničko groblje-Zejtinlik.





Više informacija o ovom putovanju možete pogledati ovde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...