Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Napravite akvapark u dvorištu

Autor: I. Hadžiomerović17.06.2011. - 00:02Komentara (0)
U potrazi za zabavom tokom vrelih letnjih dana ne morate ići daleko od svog doma. Pomoću samo nekoliko stvari možete pretvoriti svoje dvorište u pravi mali akvapark, u kome će uživati cela porodica.
Bazen
Bazen
Bazen
Iz široke ponude kućnih bazena izdvojili smo pravougaoni bazen dimenzija 259x180x66 cm, sa izdržljivom čeličnom konstrukcijom. Možete ga naručiti putem sajta NonStopShop.rs, po ceni od 9.329 dinara.

Solarna lampa
Ako ste ljubitelj noćnog kupanja, onda će vam se sigurno dopasti solarna lampa za bazen, koju možete poručiti putem sajta NonStopShop.rs po ceni od 1.388 dinara. Ovu plutajuću vodootpornu lampu tokom dana ostavite da se puni na suncu.

Prekrivač
Kako biste zaštitili vodu od prašine, insekata i lišća, najbolje je da bazen tokom noći prekrijete odgovarajućom ceradom, koja se lako postavlja i skida. Prekrivač dimenzija 259x180 cm u onlajn prodavnici NonStopShop.rs košta 1.030 dinara.

Pumpa
Plastični bazen ćete bez muke napumpati pomoću nožne pumpe sa tri adaptera, koju možete nabaviti u „Tempu" po ceni od 299 dinara. Inače, ovo je na sniženju.

Tablete hlora
Hlor dokazano sprečava razmnožavanje bakterija, algi i gljivica u vodi. Pakovanje tableta hlora od kilogram koštaće vas 837 dinara, amožete ga pronaći u svim „Merkur" radnjama.

Bazen za bebu
Bazen za bebe i malu decu možete postaviti čak i na svojoj terasi jer su njegove dimenzije 61 sa 15 centimetara. U „Ideinim" prodavnicama ovaj simpatični dušek se može pazariti za 249 dinara.

Trambolina
Ako je vaše dete većeg uzrasta i voli da se zabavlja na aktivniji način, iznenadite ga rasklopivom trambolinom kružnog oblika, prečnika 1 m, koju po ceni od 14.999 dinara možete nabaviti u „Roda" megamarketima. Za ovu cenu uz trambolinu dobijate i zaštitnu mrežu koja štiti decu od pada.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου