Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

POČINJE MUZIČKI FESTIVAL "KALEMEGDANSKI SUTONI"



BEOGRAD - Koncertom perkusionista ansambla Stanković na Kalemegdanu ispred Zavoda za zaštitu spomenika, večeras počinju 43. "Kalemegdanski sutoni" koji će trajati do 7. jula.

Tokom trajanja muzičkog festivala, publika će moći da uživa u nastupu hora i baleta Dečjeg kulturnog centra Beograda koji će u četvrtak, 23. juna, izvoditi numere iz Diznijevih filmova, ali i iz filmova domaće kinematografije.

Specijalni gosti iz Ruske Federacije - pitomci ruskih kadetskih korpusa održaće na Vidovdan, 28. juna u Zadužbini Ilije Kolarca koncert pod imenom ''Kozački pozdrav iz Rusije" na kome će predstaviti pesme i igre kozaka.

Posetioci će 30. juna biti u prilici i da čuju zanimljiv koncert studenata Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu koji će se predstaviti svojim pesmama o životinjama, dok će 7. jula bandoneonista Aleksandar Nikolić, jedini u regionu, održati sa svojim bivšim studentom Petrom Marićem "koncert iznenađenja".

Svi koncerti počinju u 19.30 sati, a u slučaju lošeg vremena program će se održati u Umetničkom paviljonu "Cvijeta Zuzorić".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου