Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Dočekajte Novu godinu i provedite tri dana u Atini za 145 evra

Nova godina je za desetak dana, a portal "Superodmor.rs" za vas ima odličnu ponudu. Tri noćenja sa doručkom u Atini i autobuski prevoz za 145 evra.

Ukoliko danas rezervišete ovaj aranžman ostvarićete popust od 14 evra. Ponuda koju vam nudi portal sa objedinjenom ponudom svih vodećih agencija, "Superodmor.rs" na kom se mogu uporediti ponude svih agencija, kako po cenama tako i po uslovima putovanja uključuje tri noćenja sa doručkom u hotelu Candia koji se nalazi u blizini istorijskog centra Atine i poznatog Nacionalnog arheološkog muzeja i autobuski prevoz
Po dolasku u grčku prestonicu sledi panoramsko razgledanje: trgovi Omonija i Sintagma, prolazak pored Parlamenta, Hadrijanovih vrata, Zevsovog hrama i starog Olimpijskog stadiona, zaustavljanje kod Predsedničke palate sa prisustvovanjem smeni predsedničke straže (Evzoni), odlazak na brdo Filopapos (panorama Akropolja i stare Agore), obilazak drevnog Akropolja (posebno se plaća ulaznica): hram boginje Atine Partenon i muzej Akropolja.


Fakultativno se može otići na celodnevni izlet na Peloponez (Argolida) sa obilaskom Korintskog kanala, prelazak mostom sa Atike na Peloponez, prolazak pored Tirinsa i obilazak Epidaurusa (čuveno antičko pozorište), zatim odlazak do Nafpliona (primorskog mesta i stare grčke prestonice) i obilazak ostataka “zlatne” Agamemnonove Mikene sa Lavljom kapijom, kraljevskim grobovima i tzv. Atrejevom riznicom. Što se tiče samog dočeka on je individualan na trgu Sintagma ili se može fakultativno otići u jednom od najboljih klubova na Glifadi.

Više informacija o ovoj ponudi možete pogledati ovde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου