Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Сутра ће бити хладно и вејаће снег

БЕОГРАД – У Србији ће сутра бити претежно облачно и хладно, местимично са снегом уз формирање, односно повећање висине снежног покривача. 08 SNEG Сутра ће бити хладно и вејаће снегПосле подне у јужним и југозападним, увече и током ноћи и у осталим крајевима ишчекује се престанак падавина и делимично разведравање. Ветар, углавном, слаб – западни и северозападни.
Према прогнози Хидрометеоролошког завода Србије, јутарња температура од -5 до -2, а највиша дневна од -1 до 3 степена.
И у Београду ће сутра бити претежно облачно, повремено са снегом. Крајем дана очекује се престанак падавина и делимично разведравање.
Ветар слаб, северозападни. Јутарња температура биће око -2, а највиша дневна око 1 степен.
Изгледи времена у Србији до 17. фебруара: У понедељак ће јутро бити хладно са слабим и умереним мразем и маглом местимично. Током дана биће претежно сунчано уз мањи пораст дневне температуре.
Крајем дана и током ноћи ка уторку, јужни и југоисточни ветар биће у појацању.
У уторак ће бити умерено до потпуно облачно и ветровито, местимично са кишом, на планинама са снегом. Дуваће умерен и јак, југоисточни ветар, у јужном Банату са ударима олујне јачине.
У среду се очекује слабљење ветра и у већини места престанак падавина. Температура ће бити у границама просечних вредности за ово доба године. И у четвртак ће већи део дана бити суво,без битније промене температуре.
Затим ће до краја периода бити хладније, местимично са снегом

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκατρείς χαρακτηριστικές φράσεις του Δάσκαλου Σαράντου Καργάκου, για τη σημερινή Ελλάδα:

  1. «Η χώρα μας σήμερα κατοικείται από ανθρώπους που είναι άψυχοι και αν τολμήσεις να πεις το όνομα Πατρίδα ή τη λέξη Έθνος, χαρακτηρίζεσαι...