Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ATINA - SOS veceras

22:27 Δέκα κτίρια καίγονται σε ολόκληρη την Αθήνα. Φωτογραφία που κόβει την ανάσα από τον χρήστη @christosvip

 

22:24 Άνοιξε ο σταθμός του Μετρό Ακρόπολη.
22:19 Η ένταση έχει μεταφερθεί στο Μοναστηράκι, όπου υπάρχουν αψιμαχίες μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομικών.
22:18 Σύμφωνα με πληροφορίες πραγματοποιήθηκε απεγκλωβισμός τριών ανθρώπων από την Alpha Bank στην Πανεπιστημίου, που έχει πιάσει φωτιά.
22:16 Ολική καταστροφή στα Starbucks στην Κοραή. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter @mmgeissler

 

22:13 Στην Εμπορική Τράπεζα στην Πανεπιστημίου, κουκουλοφόροι σήκωσαν τα στόρια και έβαλαν φωτιά στο εσωτερικό.
22:11 Να μεταφερθούμε και πάλι στο κέντρο της Αθήνας, όπου οι ρεπόρτερ του NEWS 247 μεταδίδουν σε δύσκολες συνθήκες τα γεγονότα από μια πόλη που φλέγεται. Τουλάχιστον 35 πολίτες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία.
22:09 Μπορεί να αποχώρησε ο ΛΑΟΣ από τη Βουλή, ωστόσο Άδωνις Γεωργιάδης και Μάκης Βορίδης έμειναν πίσω και πλέον φλερτάρουν με τη διαγραφή.
22:08 Σκληρή κριτική στη "συντηρητική Ευρώπη" από τον Γιώργο Παπανδρέου.
22:06 Ο Γιώργος Παπανδρέου ξεκινώντας την ομιλία του αναφέρεται στις μάχες που έδωσε η προηγούμενη κυβέρνηση, υπερασπιζόμενος και το πρώτο και το δεύτερο οικονομικό πρόγραμμα.
22:05 Ολοκληρώθηκε η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. Στο βήμα ο Γιώργος Παπανδρέου.
22:02 Στο βήμα της Βουλής συνεχίζει την ομιλία του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς και προειδοποιεί ότι θα ζήσουμε σκηνές τρόμου σε περίπτωση χρεοκοπίας.
"Θέλω να αποφύγουμε το άλμα στον γκρεμό σήμερα, να κερδίσουμε χρόνο και να πάμε αύριο σε εκλογές" είπε ο Αντώνης Σαμαράς ζητώντας υπερψήφιση των νέων μέτρων.
22:01 Σύμφωνα με πληροφορίες φωτιά έχει πιάσει και η Εμπορική Τράπεζα στην οδό Πανεπιστημίου κοντά στην Ομόνοια.
21:59 Συγκλονιστική φωτογραφία από το κέντρο της φλεγόμενης Αθήνας. καπνοί και φωτιές παντού. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter @hkoutso


21:56 Η Αθήνα φλέγεται και ο "κλεφτοπόλεμος" ΜΑΤ-κουκουλοφόρων συνεχίζεται.
21:55 Χάος και πάλι στο κέντρο της Αθήνας. Αστυνομικές δυνάμεις απωθούν διαδηλωτές από την Αμαλίας. Τουλάχιστον 24 πολίτες έχουν μεταφερθεί με ασθενοφόρα στο Γ. Γεννηματάς, λόγω αναπνευστικών προβλημάτων.
21:52 Μέχρι στιγμής η αστυνομία έχει προχωρήσει σε 22 προσαγωγές.
21:50 Έκκληση της πυροσβεστικής προς τους διαδηλωτές να διευκολύνουν την διέλευση πυροσβεστικών οχημάτων.
21:49 Ξανά στο κέντρο της Αθήνας. Επίθεση κουκουλοφόρων σε όχημα της πυροσβεστικής στην Ιπποκράτους.
21:47 Σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
"Για τις ευθύνες όσων μας έφεραν ως εδώ δεν είναι ώρα να μιλήσουμε. Θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουν" είπε καταχειροκροτούμενος.
21:46 Στο βήμα της Βουλής ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.
"Το 2010 είχαμε επιλογές, τώρα η οικονομία έχει καταρρέυσει" δήλωσε προσπαθώντας να εξηγήσει τη στάση του και αναφερόμενος στο ΠΑΣΟΚ, πρόσθεσε ότι "το θράσος τους δεν έχει όρια".
21:44 Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος καρατζαφέρης δηλώνει ότι το κόμμα του δεν θα νομιμοποιήσει τον εκβιασμό της ΕΕ στην Ελλάδα. Ολοκλήρωσε την ομιλία του.
21:43 Σημαντική πολιτική εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σπύρος Κουβέλης. Ενημέρωσε με επιστολή τον Γιώργο Παπανδρέου.
21:42 ''Δεν θα συμμετάσχουμε σε μια ψηφοφορία στη Βουλή που νομιμοποιεί μια αυθαιρεσία εν αγνοία του ελληνικού λαού'', δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Χάρης Καστανίδης ενώ ερωτώμενος αν φοβάται την διαγραφή απάντησε: ''Αύριο ότι και να γίνει θα είναι μια σκληρή μέρα. Αν μας διαγράψει ο Γιώργος Παπανδρέου τότε θα πρέπει να εξηγήσει στον ελληνικό λαό γιατί μέχρι χθες υποστήριζε το δημοψήφισμα''.
21:40 Πολλές εστίες φωτιάς στο κέντρο της Αθήνας. Συνεχίζεται ο πετροπόλεμος στην Ερμού.
21:36 Καρατζαφέρης στη Βουλή: "Είμαστε υπερήφανος λαός, δεν μας κυβερνά ο Τόμσεν".
21:32 Εικόνα σοκ απο το Αττικόν που φλέγεται. Ολική καταστροφή. Η φωτογραφία από τον χρήστη του Twitter @The_Drude.

 

21:28 Στο βήμα της Βουλής, αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος τόνισε ότι ζήτησε από την κυβέρνηση να εξεταστεί η νομιμότητα και η αποτελεσματικότητα του Μνημονίου 2.
21:27 "Ο ελληνικός λαός δεν δείλιασε ποτέ και αν δεν το πιστεύετε σας καλώ να κοιτάξετε τη ζωντανή ιστορία αυτού του τόπου. Τον Μίκη Θεοδωράκη και τον Μανώλη Γλέζο" είπε ο Αλέξης Τσίπρας, ολοκληρώνοντας την ομιλία του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου