Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

HITNA POMOĆ ZA ŽIVOTINJE POČELA SA RADOM U BEOGRADU

| Autor: Agencija BETA

Hitna pomoć za pse i mačke počela sa radom, a pružanje pomoći biće moguće u svim beogradskim opštinama


BEOGRAD - Hitna pomoć za pse i mačke počela je da radi u Beogradu. Veterinarske ekipe će po pozivu građana izlaziti na teren, a pomoć životinjama će pružati na licu mesta ili u ambulanti koja ima salu za hitne intervencije i postoperacioni blok.

Ambulanta za hitne intervencije nalazi se u Bulevaru despota Stefana pri ambulanti za male životinje u Veterinarskoj ustanovi "Veterina Beograd".

Vozilo koje će izlaziti na teren opremljeno je ultrazvučnim aparatom za dijagnostiku, rendgen aparatom i drugom potrebnom opremom.

Građani čijim ljubimcima je neophodna hitna pomoć mogu od danas da se jave na 062/80-90-333, nakon čega će veterinarska ekipa izaći na teren i pružiti neophodnu uslugu.

Hitna pomoć za životinje u početku će raditi svakim danom od 08.00 do 16.00.

Direktor Veterinarske ustanove "Veterina Beograd" Bratislav Stanković kazao je novinarima tokom predstavljanja rada Hitne pomoći za životinje da će troškove za pružanje usluga psima i mačkama snositi vlasnici.

"Sugrađani čijim je ljubimcima potrebna pomoć troškove usluga snosiće sami", rekao je Stanković i dodao da će se lečenje napuštenih pasa i mačaka finansirati iz budžeta VU "Veterina Beograd".

Pružanje hitne pomoći psima i mačkama biće moguće u svim beogradskim opštinama.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου