Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Penzioner opipao 1000 vekni hleba za sedam dana


Zbog ometanja, Kovačević je uspeo da opipa tek svaku osmu veknu / FOTO: Press
BEOGRAD,  (Njuz) – Beogradski penzioner Milorad Kovačević (69) uspeo je da ostvari svoj projekat, koji je podrazumevao da u radnjama golom rukom opipa 1000 vekni hleba u roku od sedam dana.
Snimak njegovog poduhvata postavljen je na mreži Youtube, ali uprkos veoma interesantnom sadržaju nije izazvao veću pažnju pošto je u Srbiji pipanje hleba već dugo vremena sasvim uobičajena pojava.
Sve vekne koje je Kovačević opipavao bile su sveže, dostavljene u prodavnicu tog dana i dodirivane su bez odobrenja prodavaca i drugih kupaca. Prilikom pipanja vekni Milorad je 7000 puta bio ometen od strane ljudi prisutnih u radnji što znači da je uspeo da opipa tek svaku osmu veknu. Vekne koje je pod pritiskom prodavaca ili drugih kupaca morao da pipne pomoću papira nisu uzete u obzir i ne nalaze se na snimku.
- Kako mi je pipanje hleba hobi već godinama, drago mi je da sam realizovao ovaj projekat, koji će ostati iza mene – kratko je prokomentarisao Kovačević.
U tekstu ispod snimka Kovačević navodi da ovaj film nikako ne znači da nije u redu dirati hleb ili bilo koju vrstu peciva golim rukama, ukoliko za tako nešto postoji mogućnost.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου