Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Danas izbor predsednika Privredne komore Vojvodine


privredna, komora, vojvodine, pkv
29. novembar 2011. | 02:15 | Izvor: Tanjug
NOVI SAD -
Skupština Privredne komore Vojvodine razmatraće na današnjoj sednici predlog da za predsednika PKV bude izabran Ratko Filipović, dosadašnji vršilac dužnosti te funkcije.
Upravni Odbor PKV je pre dve nedelje jednoglasno odlučio da za predsednika pokrajinske Privredne komore predloži Filipovića, koji je prethodno deset godina bio potpredsednik PKV, a od ovog leta vršilac dužnosti predsednika, posle odlaska Nikole Stojšića u penziju. 

Članovi Skupštine PKV će razmatrati i izveštaj o privrednim kretanjima u pokrajini u prvih devet meseci ove godine kao i informaciju Pokrajinskog sekretarijata za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova o načinu rešavanja problema u privrednim subjektima koji imaju ekonomske teškoće.

Sednici će, kako je navedeno u saopštenju PKV, prisustvovati i pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova Miroslav Vasin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι μεγαλύτερες κινεζικές επενδύσεις στη Σερβία σύμφωνα με στοιχεία

  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ Αναπτυξιακές υπηρεσίες της Σερβίας: 1. Ziđin mining - mining - 1.260 2. Ελαστικό Linglong - αυτοκινητοβιομηχανία - 800 3. Όμιλ...