Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

"Moj auto" vas vodi na zimovanje!

Portal MojAuto.rs ne prestaje da vas nagrađuje! Postavite besplatan auto oglas i svake nedelje osvojite zimovanje za dve osobe u Francuskoj ili Bugarskoj!

Zbog velikog interesovanja za nagradne akcije, posle brojnih letovanja i modernih gradskih skutera, sajt za auto oglase www.mojauto.rs vas vodi na zimovanje na najlepša evropska skijališta.


Nagradna akcija startuje u ponedeljak, 5. novembra, i traje do 5. decembra. Svakog ponedeljka tokom trajanja nagradne akcije objavićemo ime dobitnika koji će biti u prilici da već u januaru otputuje na nezaboravni provod.

Svako ko tokom trajanja akcije oglasi prodaju svog automobila putem našeg sajta biće u mogućnosti da dobije nagradu. Auto oglasi koji budu imali najviše pregleda ući će u uži izbor, a stručna komisija „Auto Bilda“ oceniće najbolji oglas i bogato ga nagraditi.

Biće nagrađeni i oni oglašivači koji su dali najkompletniji oglas, ponudili vozilo u dobrom stanju sa najrealnijom novčanom ponudom, dobrim fotografijama i tačno unetim podacima o vozilu.

Oglas možete postaviti na adresi www.mojauto.rs/dodaj. Potrudite se i što realnije i bolje predstavite svoj auto na sajtu www.mojauto.rs i možda baš vi osvojite vrednu nagradu!

Počnite na vreme, jer već u ponedeljak, 12. novembra, proglašavamo prvog dobitnika!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου