Σάββατο 14 Απριλίου 2012

Nema naplate parkinga za praznike


Većina prodavnica danas će raditi skraćeno, dok će na Uskrs potrošačima na usluzi biti drakstori Višnjica dućana, kao i pojedini objekti Sos marketa, Roda marketa i Supermarketa koji će u nedelju raditi skraćeno. Parkiranje u zoniranim delovima grada neće se naplaćivati od danas do ponedeljka.

Drakstori Višnjica dućana u 27. marta 36, Cara Dušana 34, Skadarskoj 45, Carice Milice 11, Vuka Karadžiča 11, Drinčičevoj 29, Francuskoj 55, Bulevar oslobođenja 51 i Kraljice Natalije 45 tokom praznika će raditi non stop.

Merkator i Roda će danas, sutra i u ponedeljak raditi uobičajeno, a u nedelju Roda Marketi i Supermarketi radiće do 10 časova.

Svi objekti Maksi, Mini Maksi, Tempo i Tempo Ekspres će danas raditi do 18 časova, sutra svi objekti koji rade non-stop radiće do 22 časa. Na Uskrs svi objekti “Deleza” biće zatvoreni, u ponedeljak će raditi uobičajeno.

Dis marketi će danas raditi do 20 časova, u nedelju će biti zatvoreni. Veletrgovina Metro će danas biti otvorena do 21, u nedelju neće raditi, a u ponedeljak radno vreme je od šest do 24 časa.

Maloprodajni objekti Univereksporta radiće po ustaljenom radnom vremenu, dok će nedelju biti zatvoreni.

Idea ekstra u Omladinskih brigada 100 danas će raditi uobičajeno, dok će ostale prodavnice raditi do 18 časova. Na Uskrs Idea radnje neće raditi.

Zelene pijace će u petak, subotu i ponedeljak, 13, 14. i 16. aprila, raditi uobičajeno, dok u nedelju, 15. aprila, neće raditi.

Jedino će pijaca „Gornja varoš” u Zemunu u nedelju raditi od 6 do 13 časova, saopštavaju iz „Gradskih pijaca”.

Otvoreni tržni centar – Novi Beograd (popularni „Buvljak”) u petak i subotu, 13. i 14. aprila, radiće uobičajeno (od 8 do 16 časova), a u nedelju i ponedeljak, 15. i 16. aprila, neće raditi.

JKP „Parking servis” će za vreme praznika raditi u izmenjenom režimu. Parkiranje u zoniranim delovima grada neće se naplaćivati 13, 14 , 15. i 16. aprila.

Sve javne garaže i parkirališta biće neprekidno otvoreni tokom praznika, kaže se u saopštenju „Parking servisa”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου