Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Opština Vračar predstavila portal www.volimvracar.rs



Beogradska opština Vračar predstavila je danas novi internet portal www.volimvracar.rs namenjen promociji kulture, umetnosti, gastronomije i ljudi koji Vračar čine specifičnim i omiljenim.

Urednica portala Milica Mančić Stojković pozvala je Vračarce i sve posetioce portala da na sajtu komentarišu, daju predloge, a fotografe, umetnike i stavaraoce, kako sa Vračara tako i one inspirisane Vračarom, da se jave kako bi njihov rad bio promovisn na portalu.

Novi vračarski sajt je nekomercijalan, finansira ga opština i biće na raspolaganju Vračarcima - ugostitelji i zanatlije će moći da napišu nešto o svom radu, umetnici će se predstaviti na način koji im odgovara, dok će posetioci na mapu Vračara, koja je deo portala, biti u prilici da sami dodaju ustanove i privredne subjekte.

Sajt će imati video sekciju, galeriju, kao i odeljak sa intervjuima. U prvom "izdanju" novog portala biće objavljeni intervjui i izjave glumca Dragana Nikolića, rediteljke Anamarije Rosi, dramaturga Periše Perišića, kuvara Alesandra Nardijela, stiliste Filipa Maksimovića i muzičara Marčela.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου