Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Delta Real Estate planira velike dugoročne investicije



delta-planet1Kompanija Delta Real Estate planira za ovu godinu velike investicije - renoviranje nekoliko hotela, izgradnju šoping molova i ritejl parkova. U planu je i dalje regionalno širenje.



"Delta Real Estate će imati dosta investicija u narednom periodu, to su sve dugoročne investicije, a istovremeno očekujemo da će, kada budu realizovane, tržište Srbije moći da odgovori na ponudu", kazala je potpredsednica Delta Holdinga.

U renoviranje hotela Continental na Novom Beogradu Delta Real Estate uložiće 30 miliona evra. Radovi na rekonstrukciji hotela trajaće godinu dana posle čega će Beograd dobiti hotel svetskog lanca Crown plaza sa pet zvezdica. Već je započeto renoviranje beogradskog hotela Park dok je u planu promena i renoviranje hotela Nacional.

Prema rečima Jelene Krstović, Delta planira i izgradnju "ritejl parkova" (zbir prodajnih magacina velikih nabavljača i supermarketa sa prostranim parkinzima) širom Srbije.

Gradnja najvećeg šoping mola u Srbiji, Delta Planeta, planirana je za proleće 2013. U njega će biti uloženo 200 miliona evra. Šoping mol površine 200.000 metara kvadratnih nalaziće se na beogradskoj Autokomandi, na Koridoru 10, uz autoput u pravcu Niša, a otvaranje je planirano u jesen 2014.

Krstović je najavila da je u planu i izgradnja šoping mola u Bulevaru despota Stefana u Beogradu, kao i u drugim gradovima Srbije i regiona.

"Planiranje i projektovanje šoping mola u Bulevaru despota Stefana je u toku, skoro ćemo najaviti izgradnju i ovog šoping mola, ali imamo u planu i nekoliko lokacija u Novom Sadu, Nišu, gde ćemo takođe graditi šoping molove", objasnila je Krstović.

Krstović je dodala da i u Banjaluci postoji lokacija za igradnju šoping mola, kao i da je kompanija zainteresovana za dalje regionalno širenje

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου