Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Letujte na Skiatosu za samo 64 evra



Portal za putovanja SuperOdmor danas je za sve posetioce sajta pripremio specijalnu ponudu dana, letovanje na prelepom Grčkom ostrvu Skiatos, i to sa popustom od 11 evra po osobi.

Portal SuperOdmor danas je kao specijalnu ponudu dana ponudio putovanje na predivno Grčko ostrvo Skiatos. Ukoliko danas rezervišete svoj aranžman možete je platiti 64 evra umesto 75, i tako uštedeti 11 evra po osobi. Aranžman važi za polazak 27. maja, i uključuje deset noćenja a za prevoz se morate smai snaći.

Skiatos je mali ostrvski raj, najatraktivnije i najposećenije ostrvo severnih Sporada, grupe ostrva u Egejskom moru koju čine: Skiatos, Skopelos, Alonisos i Skirios. Celo ostrvo Skiatos je prekriveno gustom borovom šumom i maslinovim drvećem. Udaljeno je 85 km od grada - luke Volos. Dugačko je 12 a široko 6 kilometara.

Skiatos ima 65 predivnih plaža od kojih su neke poznate kao najlepše plaže u Grčkoj: Lalaria, Koukounaries…


Na Skiatosu možete naći i velike uređene plaže, ali i male puste uvale gde ćete samo vi uživati. Da bi spoznali lepotu i otmenost koju nosi leto, preporučujemo da udahnete čaroliju Skiatosa kojeg zbog živosti upoređuju sa ostrvom Mikonos.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου