Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Кемтрејлс, наноалуминијум и неуродегенерација

171fc14b49a79ea979710de5b3402b30 L Кемтрејлс, наноалуминијум и неуродегенерација
Кемитрејлс (Фото: Визионарски)
Београд – Интернет врви причама о хемијским траговима на небу (chemtrails) и геоинжењерингу као начину борбе против “глобалног загревања”, а донедавно сам све те приче узимао с резервом. Један од главних разлога моје сумњичавости било је то што сам ретко када виђао оно што су неки описивали да се појављује на небу. Али, у последњих неколико година приметио сам велики број тих трагова и морам признати да се разликују од кондензационих трагова (contrails) на небу које сам виђао од малих ногу.
Ови су трагови јако распрострањени, прилично широки, и често су послагани у сасвим одређеном распореду те се полако развијају у вештачке облаке. Нарочито забрињава то што данас на десетине хемијских трагова прљају небо.
Највише ме брине то што постоје докази да нас власти запрашују тонама алуминијумских једињења величине наночестица. У научнној и медицинској литератури показано је да су наночестице неупоредиво реактивније и да изазивају јаку упалу у многим ткивима. Посебно је забрињавајуће деловање тих наночестица на мозак и кичмену мождину, будући да је све више неуродегенеративних болести, укључујући Алцхајмерову деменцију, Паркинсонову болест и Лоу Геригову болест (АЛС), које су чврсто повезане са присуством алуминијума у животној средини.
Наночестице алуминијума не само да имају неизмерно веће запаљенско деловање, оне врло лако продиру у мозак преко бројних путева, укључујући крв и олфакторне нерве (нерви чула мириса у носу). Истраживања су показала да те честице пролазе дуж олфакторних нервних путева, а ови су повезани непосредно с подручјем мозга које не само да је највише погођено Алцхајмеровом болешћу него је и прво погођено приликом наступања те болести. У њему је, такође, највиши ниво можданог алуминијума код оболелих од Алцхајмера.
Унутарназални пут изложености чини распршивање великих количина наноалуминија по небу нарочито опасним, јер ће га сатима удисати људи свих узраста, укључујући бебе и малу децу. Знамо да старији људи имају најснажнију реакцију према том ваздухом ношеном алуминијуму. Због нано димензија алуминијских честица које се користе приликом запрашивања из ваздуха, кућни системи за филтрирање ваздуха не могу да уклоне алуминијум, па ће се изложеност алуминијуму тако продужити, чак и код куће.
Осим удисања наноалуминијума, таквим ће запрашивањем тло, вода и вегетација бити засићени високим нивоима алуминијума. Обично се алуминијум слабо апсорбује у пробавном тракту, али наноалуминијум бива апсорбован у много већим количинама. Како се показало, тај апсорбовани алуминијум преноси се до бројних органа и ткива, укључујући мозак и кичмену мождину. Удисање овог алуминијума присутног у околини такође ће изазвати страховиту реакцију упале унутар плућа, што представља велику опасност по децу и одрасле сс астмом и плућним болестима.
Надам се да пилоти који нас запрашују тим опасним честицама у потпуности разумеју да уништавају живот и здравље и својих властитих породица. То такође важи и за наше политичке службенике. Једном када тло, биљке и извори воде буду тешко контаминирани, почињену штету биће немогуће поправити.
Ако се тај пројект запрашивања одмах не заустави, потребно је предузети кораке који би спречили неминовну здравствену катастрофу огромних размера. У супротном, имаћемо експлозивно повећање неуродегенеративних болести код одраслих и старијих особа у незабележеним стопама, као и неуроразвојних поремећаја код наше деце. Већ сада видимо драматичан пораст тих неуролошких болести, које се јављају код све млађих особа

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...