Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Pripremite vašu šoferšajbnu za jesenje kiše

Sredstvo skuplja vodu u sitne kapljice koje brisači lakše uklanjaju
S obzirom na to da većina naših vozača nema naviku da pazari kozmetiku za automobile, rešili smo da vas upoznamo sa onim proizvodima koje zaista vredi imati u vozilu.
 

Prodajete polovni automobil?
Postavite besplatan oglas.
Budući da kišna sezona samo što nije, nije na odmet misliti o tome i nabaviti sredstvo pomoću kojeg možemo videti bolje u toku vožnje po kiši. U svetu odavno popularan, “rejn avej” sprej služi da vam obezbedi čist vidik i po najvećem pljusku.
 
Kako radi
Poseban sprej za odbijanje vode sprečava kišu da vam zamuti vidik u toku vožnje tako što stvara zaštitni film i čini staklo veoma glatkim, pa vodu skuplja u sitne kapljice na vetrobranu i ubrzava njihovo odvođenje sa vetrobrana. Ne dozvoljavajući vodi da se razliva po “šoferšajbni” i zamuti vam vidik, ovaj sprej bitno olakšava vožnju po lošem vremenu. Osim kišnih kapi, sa glatkog stakla lako će nestati prašina i trunčice.
 
Kako se koristi
Pre nego što nanesete neko od ovih sredstava, potrebno je da operete i osušite vetrobransko staklo. Zatim, na čistu i meku krpu sipajte određenu količinu tečnosti i po suvom staklu tretirajte površinu kružnim pokretima. Nakon što se osuši, trebalo bi da ponovite postupak. Potom, vodom operite staklo i uglancajte ga ubrusom.

Preporuka je da se proizvod nanosi na svake tri nedelje. Ono što treba upamtiti je da ga ne treba nanositi na vetrobran po kiši jer neće imati efekta.
 
Dakle, naša preporuka je da, pre nego što krenu padavine, nabavite neko sredstvo za odbijanje vode i vozite bezbednije. Manje ćete se zamarati u toku vožnje jer ova sredstva umanjuju stres i napor od vožnje po lošem vremenu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....