Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Нови авион „Ер Србије”, долази шеик Зајед

Сајт Tango Six ексклузивно је објавио фотографију прве летелице офарбане у нове боје и са новим знаком компаније Ер Србија.

Први потпредседник Владе Србије Александар Вучић изјавио је данас да је видео нови авион будуће авио-компаније „Ер Србија”, и да „изгледа супер”. „Изгледаће супер, а ја мислим да ћете од 27. октобра видети једну потпуно нову компанију”, рекао је Вучић новинарима после сусрета са чланицама Америчке привредне коморе.
Он је кроз шалу рекао да је нови авион „усликан на превару” пре званичног представљања.
Слику авиона будуће авиокомпаније „Ер Србија” објавио је портал www.tangosix.rs, а објашњавајући визуелни изглед авиона в. д. генералног директора „Јата” Велибор Вукашиновић рекао је Танјугу да слика на репу авиона представља стилизован грб средњовековне Србије са двоглавим белим орлом.
Портал је објавио слику једног од првих изнајмљених авиона за потребе будуће авио-компаније „Ер Србија” испред фарбаре америчке компаније „Аеротурбине” на аеродрому Гудјер у Аризони.
Реч је о авиону „ербас А-319” и то је први авион офарбан у боје нове националне авио-компаније „Ер Србија” који је изнајмљен за њене потребе.
Вицепремијер Вучић најавио је да ће шеик Мухамед бин Зајед из Уједињених Арапских Емирата крајем септембра поново доћи у нашу земљу како би разговарали о улагању 400 милиона евра у истраживачки центар у Србији после чега би следила инвестиција од најмање две милијарде евра у фабрику чипова

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες