Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

„Petoletka“ na sajmu „Automehanika 2013“ u Moskvi

TRSTENIK – Kompanija „Prva petoletka“ učestvovala je na nedavno završenom sajmu „Automehanika 2013“, koji se održavao u Moskvi od 26. do 29. avgusta.
sajam u Moskvi „Petoletka“ na sajmu „Automehanika 2013“ u Moskvi„Mi smo već nekoliko godina prisutni na tom sajmu i ostvareni su određeni rezultati. I ove godine smo prezentirali program „Petoletke“ i radili na upoznavanju tržišta sa brendom naše kompanije. Za razliku od ranijih perioda, kada smo mi izvozili preko određenih spoljnotrgovinskih kuća, sada smo u situaciji da moramo intenzivno da prezentujemo svoj brend i to je dalo određene rezultate. Ljudi koji su posetili ovaj sajam tražili su konkretno štand „Prve petoletke“. Ove  godine sajam je posetilo preko deset hiljada ljudi, a bilo je preko 1000 izlagača. Na našem štandu je bilo preko 50 ozbiljnih partnera koji su se pojavili sa zahtevom da im dostavimo ponude, a neki partneri koji već kupuju naše proizvode su uvećali dva do tri puta svoje porudžbine prema nama. Ostvareni su dobri kontakti sa firmama sa područja Rusije, Ukrajine i Belorusije. Nakon povratka dobili smo nekoliko porudžbina koje su rezultat baš ove posete“, rekao je Ljubisav Simonović, direktor sektora Uvoz-izvoz PPT.
„Ostvarili smo nove kontakte, posebno što se tiče programa PPT Armatura iz Aleksandrovca. Pojavio se jedan veliki kupac koji prodaje proizvode sa zapada, veoma je zainteresovan i najavio je posetu i dao specifikaciju od 600 pozicija i 22. septembra je najavio posetu i očekujemo konkretne dogovore. Bilo je i veliko interesovanje za program velikih cilindara. Dobili smo određene zahteve i neke možemo da realizujemo, a neke ćemo morati da realizujemo u kooperaciji sa drugim proizvođačima. Mislim konkretno na Novi Travnik, u Bosni i Hercegovini“, dodao je Simonović.
Delegacija „Prve petoletke“ je veće kupce i partnere koji imaju holdinge upoznala i sa statusom kompanije i dali im do znanja da se nalaze u pretprivatizacionom procesu. Obavešteni su da mogu pismom o namerama da se obrate Agenciji za privatizaciju i da će nakon toga moći da naprave uvid u poslovanje kompanije i da se dalje dogovore oko konkretnih namera.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ζήτω η 25η Μαρτίου

  Χρόνια πολλά Ελλάδα  Χρόνια πολλά Έλληνες