Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ХААРП РАДИ ПУНОМ ПАРОМ: У Србији до краја августа и до преко 50 степени!

ИЗВОР: ПРАВДА
БЕОГРАД-Данашњих 42 Целзијусових у хладу изгледа да неће бити ништа према ономе што нас очекује током следећег месеца када ће се жива у термометру током августа попети и до невероватних 50 степени!
sunce ХААРП РАДИ ПУНОМ ПАРОМ: У Србији до краја августа и до преко 50 степени!Иако се данас очекује 40 степени у Београду и у више градова Србије то је ипак званична температура измерена у Кошутњаку и код Карађорђевог парка, где се мери у хладу. Незванично и оно што сви осећамо јесте да је у граду, на сфалту температура барем за 5 степени виша. Ово лето до сада заиста је било специфично, високе темперетауре од скоро 35 степени су почеле још током априла месеца да би крај јуна и скор цео јул био изузетно благ, са честом кишом и максималним вредностима од само двадесетак степени. Сада се опет сусрећемо са тропским таласом и екстремним температурама апрема речима хидрометеоролога Зорана Јанковића. током августа темперетаура у Србији могла би да достигне и 50 степени Целзијусових!
-Ако се то и деси неће бити први пут да су такве температуре у Србији. Пре шест година, тачније 24 јула 2007 званична температура је била 45 у хладу а на асфалту и преко 50. Сасвим је могуће да ћемо ове године оборити тај рекорд, каже Јанковић.
Овакве нагле промене временских прилика и климатска колебања код многих одмах изазивају помисао на ХААРП антенски систем о чеему је Правда прва и често писала.
Још 1998. године у ауторском тексту објављеном на интернету и у часопису “Праксис”, амерички новинар и публицист Едуард Мајер побројао је неке од најопаснијих утицаја ХААРП-а на природу и људе укључујући  појаву канцерогених обољења и стерилитета.
- ХААРП, то наизглед шифровано и за најширу јавност неразумљиво име, крије чињеницу да овај систем има потенцијал да створи за човечанство већу катастрофу од атомске бомбе. Америчка влада намерава да помоћу ХААРП система, у који је уложила милијарде долара, бомбардује небо енергенским зрацима из огромне инсталације антена. Ови зраци ће се одразити на земљу кроз јоносферу као електрични таласи екстремно ниске фреквенције (ЕЛФ), а ти таласи, односно вибрације у стању су да продру у мозак људи и животиња уколико су усмерене у њиховом правцу. Ови таласи не само да ће жртву имобилисати и спречити да се брани већ ће јој променити и менталну свест и то потпуно, кроз дужи временски период. Такође, такви таласи могу на дужи период да изазову и канцерогена обољења и стерилитет. Јасно је да је влади САД овакав пројекат потребАН јер ХААРП, односно ЕЛФ фреквенце могу блокирати у потпуности електронске уређаје и непријатељске радио-таласе, да откривају скривене бункере и да откривају летелице и ракете чак на другој страни земљине кугле, али је неприхватљиво да стотине милиона људи широм планете држе као таоце и утичу им на животе и будућност – каже између осталог у свом тексту Мајер.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...