Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΜΑΝΤΕΨΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΥΤΣΕΚΑΔΕΣ,ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ......ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ,ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.ΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ -ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ-ΣΑΛΑΦΙΣΤΩΝ.



Στην «καρδιά» των Βαλκανίων, το Κοσσυφοπέδιο, ήθελαν να βρουν καταφύγιο ο -νεκρός πλέον- Μάριαν Κόλα και ο καταζητούμενος συνεργός του Ιλίρ Κούπα. Οι δύο κακοποιοί είχαν σκοπό να διαφύγουν από την Ελλάδα με σκάφος, το οποίο θα τους παραλάμβανε από τις ακτές της Ηπείρου και θα τους μετέφερε στη Βόρεια Αλβανία. Στη συνέχεια θα πήγαιναν οδικώς στο Κόσσοβο, όπου –όπως πίστευαν- θα χάνονταν τα ίχνη τους. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη ένας από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και στενός φίλος του Κόλα, ο Φάτος Σισούλα, έχει βρει καταφύγιο στο Κοσσυφοπέδιο.

Έπειτα από μια πρώτη διερεύνηση που έκαναν στο κινητό τηλέφωνο το οποίο είχε μαζί του ο νεκρός δραπέτης, οι αστυνομικοί που εδώ και τέσσερις μήνες κυνηγούν ασταμάτητα τον Κόλα και τους συνεργούς του κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ήθελαν να καταφύγουν στο Κόσσοβο. Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. βρήκαν μια κλήση που είχε κάνει ο ίδιος ο Κόλα σε κινητό με αυτόματο αριθμό κλήσης στο Κόσοβο.

Παράλληλα, η διαδρομή που είχαν ακολουθήσει οι δύο κακοποιοί στις όχθες του Καλαμά δεν οδηγεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα, αλλά στις εκβολές του ποταμού στις ακτές της Ηπείρου. Με βάση, λοιπόν, αυτά τα δύο νέα στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες των αστυνομικών, θεωρείται πια σχεδόν βέβαιο πως ο Μάριαν Κόλα είχε βρει έτοιμο καταφύγιο στο Κόσοβο και όλες του οι προσπάθειες είχαν επικεντρωθεί στο να φθάσει σε αυτήν την περιοχή των Βαλκανίων. Δίπλα στο πτώμα του Μάριον Κόλα οι αστυνομικοί- εκτός όλων των άλλων- βρήκαν και ένα ραδιοφωνάκι μέσω του οποίου φαίνεται πως ο κακοποιός ενημερωνόταν από τα ΜΜΕ για τις κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. και την εξέλιξη των ερευνών.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Βορείου Ελλάδος υποστράτηγο Τσακνάκη, τις τελευταίες ημέρες δεν είχε δηλωθεί κλοπή σε σπίτι και ανάμεσα στα απολεσθέντα οι ιδιοκτήτες να δήλωσαν και ραδιόφωνα. Κατά συνέπεια, προκύπτει το συμπέρασμα πως ο Κόλλα βρήκε τη συσκευή από τους ανθρώπους που τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες που είχαν χαθεί τα ίχνη του τού προσέφεραν υποστήριξη και καταφύγιο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

PACE recommends that Kosovo* becomes a member of the Council of Europe

 https://pace.coe.int/en/votes/39707 In its statutory Opinion, based on a report by Dora Bakoyannis (Greece, EPP/CD) and passed by 131 votes...