Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Ухапшен возач са пиштољем

Двоје возача „Ласте“ сукобило се у празном аутобусу на путу за Чачак, где је требало да преузму малишане и крену на море

Аутобуси са децом из Чачка крећу ка мору (Фото: Г. Оташевић)

Чачак – У петак после поноћи полиција у Чачку одредила је задржавање возачу аутобуса „Ласта“, Б. С. (41) из Велике Моштанице, због сумње да је извршио кривична дела угрожавања сигурности и незаконитог поседовања и ношења оружја. Он је требало да превезе децу из чачанских вртића на летовање у Улцињ, а малишани су ипак отпутовали на Јадран, али са другим возачем овог предузећа.
„Полиција је интервенисала кад је једна особа пријавила да ју је Б. С. малтретирао и претио пиштољем док су путовали из Београда у Чачак. Одузет му је пиштољ и полиција је наставила рад на утврђивању чињеница, а осумњичени ће уз кривичну пријаву бити приведен истражном судији Основног суда у Чачку“, саопштила је јуче Полицијска управа у овом граду.
По плану, у одмаралиште „Овчар“ у Улцињу, јуче ујутро, у четири сата, требало је да крене шест аутобуса. Након сукоба у једном од аутобуса, а који је СМС-ом упутила жена возач, интервентна патрола је привела другог возача.
Вера Јовановић, директорка Предшколске установе „Радост“ у Чачку, рекла је новинарима да је интервентна јединица МУП-а јуче после поноћи зауставила један од „Ластиних“ аутобуса надомак Чачка и додала: – Аутобус је тада прегледан, а возач приведен из непознатих разлога. Међутим, са сигурношћу тврдим да су сви аутобуси који превозе децу у 2.30 ч. били на паркингу код ресторана „Ловац“, где је обављен контролни преглед возила. Након тога, аутобуси су кренули ка појединим вртићима, преузели децу и особље, а затим су се у Парменцу, на излазу из града, после 4.00 сата, у колони упутили ка мору.

Г. Оташевић

објављено: 27.07.2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου