Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Свети „рат“ са Ционистима манастира Есфигменa

357irdg Свети рат са Ционистима манастира Есфигменa
Света гора (Фото: http://spartakosns.blogspot.com/)
Света Гора – Народе, наши пријатељи, последњи вид репресије, као инструмент Циониста показала се Грчка полиција, која је по налогу глобалних босова, напала булдожерима конаке манастира Есфигмена, у коме се непрестано моле 107 монаха.
Познато је да немамо идеолошки однос са данашњим светским православљем и хришћанством, одвојени смо од државе и од цркве и сматрамо се слободним људима.
Али, ми ћемо се борити свим расположивим средствима, заједно са истинским православним хришћанима, да задржимо своје право и да очувамо чисту и неокаљану веру против Новог Светског Поретка, Циониста. Такође, имамo велико поштовање према свима који успеју да остану верни и тада, када сви други око њих постану неверни, чак и да су наши идеолошки и политички непријатељи, као што су комунисти и анархисти, а тим пре, православни монаси, међу којима не треба бити никаквих подела.
Дакле, наводно је истакнута „нашa“, заставa Bере, застава националсоцијализма и повезивање са системом који плеше у ритму евра, неки садa тамо православни монаси, боре се, одсечени од света, сиромашни и потлачени и желе да очисте веру од напада бившег официра турске војске, а сада Американољубцa „Патријарха“ Вартоломеја.
Док ја, који сам једва религиозан, верујем да је мој окорели став следећи: „ослобађање“ Есфигмена, протеривањем монаха из свог манастира после толико векова, које је њихово легитимно право да задржe своју веру и да живе у заједници вере како желе.
Не погнуте главе пред политичарима и ционистичким органима, упркос чињеници да су напали судове, који су им ускратили основна људска права као што су здравство и транспорт до спољног света … ова права великодушно уживају сви они, који би да се пороби наша земља.
Одбијају да користе „Бромо-еврo“ Европскe Уније и не продају свог Богa по вољи и налогу ционистичке цркве. Након што су јуче били нападнути, као и после покушаја рушења манастира булдожерима од стране државе, одлучили су да реагују свим расположивим средствима.
Мирјане – лаике, обичне људе, наше пријатеље, Ционистичка продана држава побеђује свуда. Било на Халкидикију, или Светој Гори, или на тргу Синтагма, где људе даве хемикалијама, на силу им нудећи плату или ропство у највећих светских утицајних газда, који организују упад имиграната и антифашиста, без обзира да ли десничари сарађују са државом, репресивност свуда дакле, види непријатеља, а то се уобичајено зове Нови Ционистички Поредак .
Ако смо ми Национал Социјалисти, по угледу на ове монахe, који вам демонстрирају толики деманти и веру у нашe идеје, када постајемо још сигурнији да су наше идеје тако чистe и поштене, које нас доводе до животне дилеме: да ће оне бити од свију прихваћене или ћете нас све поубијати!
Ја ћу оставити за неки други пут као опцију, фразу Адолфа Хитлера:
„Не постоји злочин против државе κοја je Црни убица!“
Солидарност са прогоњеним монасима!
Расно, социјалистичкa, слобода
Спартакус

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου