Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Σφοδρός καύσωνας θα πλήξει όλη την Ευρώπη !!

Σφοδρός καύσωνας θα πλήξει όλη την Ευρώπη !!

από Weatherakias » Τετ Ιούλ 24, 2013 6:57 pm


Σφοδρός καύσωνας αναμένεται να πλήξει όχι μόνο τη χώρα μας, αλλά και μεγάλο μέρος της Ευρώπης και κυρίως της κεντρικής και ανατολική Ευρώπης.

Εκτός λοιπόν από τη χώρα μας, υψηλές θερμοκρασίες άνω των 40oC, θα σημειωθούν από το ερχόμενο Σάββατο 27 Ιουλίου ως και τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, στην Ουγγαρία, τη Κροατία, τη Βοσνία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία, τη Σλοβακία, τη Τσεχία, τη Γερμανία, τη νότια Γαλλία, την ανατολική Ισπανία, τη βόρεια Ιταλία, τη Πολωνία, την Αλβανία και τη Λευκορωσία.

Ο υδράργυρος θα αρχίσει να υποχωρεί σημαντικά από τη Δευτέρα 29 Ιουλίου σε όλη τη δυτική και κεντρική Ευρώπη, ενώ κομμάτια αυτού του καύσωνα, θα παραμείνουν στα Βαλκάνια και κυρίως σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Βουλγαρία, η Ρουμανία, η Ουγγαρία, η Αλβανία, τα Σκόπια, η Σλοβακία και η Σερβία. Σε αυτά τα τμήματα της Ευρώπης, η ζέστη θα αρχίσει να υποχωρεί από τις 2-3 περίπου του Αυγούστου.

Η πιο ζεστή μέρα όπως όλα δείχνουν, θα είναι η Δευτέρα 29 Ιουλίου, όπου οι θερμοκρασίες σε όλα τα Βαλκάνια, θα ξεπεράσουν τους 40oC, αγγίζοντας τοπικά και τους 43-44oC !! Στην υπόλοιπη κεντρική και δυτική Ευρώπη, η πιο ζεστή μέρα θα είναι η Κυριακή 28 Ιουλίου, όπου η θερμοκρασία θα αγγίζει τοπικά και τους 40oC !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pavlos: Ulazak Kosova u Savet Evrope zločin nad srpskim i grčkim narodom

  Podrškom prijemu Kosova u Savet Evrope, grčki poslanici u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podržavaju kršenje međunarodnog pr...