Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Od sutra skuplji gradski prevoz

Novosađani će od sutra karte za autobuski prevoz plaćati po novim cenama, pa će tako pojedinačna karta za gradsku vožnju koštati 55, umesto dosadašnjih 50 dinara.
JGSP
JGSP
Budući da je Gradsko veće odobrilo poskupljenje od 10 odsto, cena mesečnih markica za zaposlene za gradsku zonu u avgustu će iznositi 1.952 dinara, umesto 1.775, građanske markice koštaće 2.145 umesto dosadašnjih 1.950 dinara, dok će studentska karta biti 935 umesto 850 dinara.
Markice će moći da se kupe na redovnim prodajnim mestima na MAS-u, u Šafarikovoj ulici, kod Futoške pijace i ispred Železničke stanice.
Od 1. do 7. avgusta u prodaju će od 8 do 15 sati biti uključeni dodatni kiosci na Novom naselju i preko puta Limanske pijace.
Podsetimo, GSP je prošlog meseca odštampao markice sa povišenom cenom za jul, iako poskupljenje u tom trenutku nije bilo zvanično odobreno.
markica
Pošto nisu znali šta da rade sa tako odštampanim markicama, u GSP-u su se dosetili da hemijskom olovkom na markicama dopišu staru cenu, po kojoj su karte i prodavane, a da njihovu validnost potvrde i pečatom. U GSP-u su tada rekli da su nove cene odštampane tehničkom greškom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου