Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Dve nedelje na Tasosu za 189 evra

Ukoliko možete za kratko vreme da se organizujete i uputite na odmor, portal "Superodmor.rs" je pripremio specijalnu ponudu za Vas u trajanju od čak 16 noćenja! Destinacija je grčko ostrvo Tasos, i to za samo 189 evra po osobi.



Polazak je predviđen za 26. jul, a na ovu cenu će moći da računaju svi koji tokom današnjeg dana preko portala "Superodmor.rs" rezervišu ovo putovanje. Smeštaj je u vili koja se nalazi na ulasku u mesto Limenarija, koja je udaljena od plaže oko 150 metara i od centra mesta oko 200 metara.


Tasos je ostrvo u severnom Egeju, i još od antičkih vremena bilo je poznato po rudnicima zlata i po kvalitetnom mermeru. Nadaleko je poznato i po svojim čistim plažama, gostoprimljivosti, ukusnom vinu i izvanrednom medu.



Za Tasos kažu da je najzelenije grčko ostrvo, poznato je po redovima maslinjaka i borovih šuma na planinama. Glavni grad je Limenas, koji je ujedno i najveća trgovinska luka i centar. Tasos je od Beograda udaljen oko 700 kilometara.



Ostrvo obiluje antičkim lokalitetima, uglavnom peščanim plažama, ali i brojnim kafeima i restoranima gde se vrlo lepo može i pojesti i popiti. Ako boravite na ovom ostrvu, iskoristite priliku i posetite Halkidiki, odnosno tri fantastična poluostrva: Atos, Sitoniju i Kasandru

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στο ζήτημα της Αλβανίας η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει μια στρατηγική που να βασίζεται σε δύο παράγοντες:

  💶 Χρήμα  ✝️ Εθνοτική ταυτότητα Το αλβανικό κράτος είναι μια πλαστή οντότητα όπου χωρίζεται σε δύο μεγάλες ομάδες: Τους Τόσκηδες και τους ...