Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Obiđite Pargu, grad bez fajronta i uštedite 20 odsto

Parga, najpopularnije letovalište u oblasti Epir, na obali Jonskog mora, poznato je po dugim plažama, noćnom životu bez fajronta i maslinovom ulju. Za sve koji odluče da upoznaju ovo grčko letovalište, portal Superodmor.rs nudi i popust od 20 odsto.



Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete aranžman od 10. avgusta u vili Two brothers u Pargi, 10 noćenja i autobuski prevoz platićete 224 evra, umesto redovne cene aranžmana od 281 evro. Parga vas neće ostaviti ravnodušnim  zbog svojih romantičnih uličica punih kafića, restorana i taverni. Plaže Parge imaju kristalno čistu vodu, zelenu okolinu i sve uobičajene turističke i sportske pogodnosti. Gradska plaža je duga i peščana, a nedaleko od nje se nalazi živopisno ostrvce koje je odlično za opuštanje, do koga se može doplivati. Obavezno obiđite i plaže Valtos, Lihnos ili se upustite na izlet do najmanjeg ostrva u Jonskom moru, Antipaksosa, koje ima divne plaže i kristalno čisto more. Na ovoj turi se posećuje Paksos i obilazi se Plava pećina, a tokom vožnje se mogu primetiti delfini.



Noćni život Parga pruža zabavu za svačiji ukus. Veliki je izbor barova i noćnih klubova. "Sugar" bar je jedan od najpopularnijih u Pargi, na samoj rivi, a možete da svratite i u "Sail In" bar i "Camaran" diskoteku. Na plaži Valtos nalazi se "Yacht Club" koji ima vrlo ukusna jela i bogat meni. Svi lokali ostaju otvoreni dokle god imaju goste, te fajront ne postoji. Više informacija možete da pročitate ovde.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Pavlos: Ulazak Kosova u Savet Evrope zločin nad srpskim i grčkim narodom

  Podrškom prijemu Kosova u Savet Evrope, grčki poslanici u Parlamentarnoj skupštini Saveta Evrope (PSSE) podržavaju kršenje međunarodnog pr...