Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

ХААРП систем искључен у мају због проневере новца, у Србији зато свежије лето?!

HAARP ANTENE ХААРП систем искључен у мају због проневере новца, у Србији зато свежије лето?!
Осим у Барајеву, ХААРП се налази и у Земуну и Колубари (Фото: Правда)
Џуно – Амерички ХААРП програм, који већ годинама фасцинира теоретичаре завере широм света, затворен је и то због финансијских проблема.
Менаџер програма ХААРП Џејмс Кини каже да је објект који се налази на Аљасци затворен још од почетка маја, преноси НСП.
„Тренутно је локација напуштена јер, све се своди на новац, а ми га немамо“, изјавио је Кини додајући да су сви приступни путеви блокирани, зграде закључане и струја искључена. Такође је угашена и званична страница програма ХААРП . Кини каже да ће програм сигурно бити затворен следећа два месеца.
Ипак, разлог за затварање програма делом је еколошке природе због тога што дизел генератори нису прошли атест којим потврђују да не загађују околину. Поправак генератора кошта 800.000 долара, а њихово месечно одржавање 300.000 долара.
За десетодневни рад постројења потребно је чак 500.000 долара. Ипак, изгледа да је главни разлог за крах пројекта проневера новца. Наиме, како је објавила страница Вајрд , главни истраживач Алфред Вонг проневерио је више од 1,7 милиона долара који су били намењени истраживањима.
ХААРП систем, осим мноштва утицаја на човекову околину и менталну свест, има утицај и на климу и климатске промене. Његове антене распоређене су по целој планети због „јаке контроле и надгледања становништва, па се у ближој будућности електронским зрачењима може развити систем који слаби мождане функције људи у одређеним регијама у дужем временском размаку“.
На Балкану је у јуну прошле године укључен ИХY систем у Барајеву, који је део ХААРП система, а велике врућине и јаке зиме које су погодиле ову регију дошле су управо због ХААРП система, сматрају многи

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου