Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Lasta ponovo počinje sa naplatom staničnih usluga

BEOGRAD - Saobraćajno preduzeće "Lasta” saopštilo je da od 1. septembra ponovo počinje sa naplatom staničnih usluga svim korisnicima.
lasta-saobracaj
S obzirom na dogovor "Laste" i Uprave Grada Beograda, od aprila 2012. godine putnici su privremeno bili oslobođeni te obaveze, u cilju pune primene Busplus sistema.
Međutim, usled nemogućnosti grada da "Lasti" refundira izgubljena sredstva, bez kojih je rad autobuskih stanica nemoguć, primorani smo da obavezu plaćanja stanične usluge vratimo na naše putnike, saopštilo je to preduzeće.
Za korisnike mesečnih personalizovanih kartica obaveza plaćanja staničnih usluga počinje od 1. septembra, dok za povlašćene kategorije, odnosno osobe kojima je već izdata godišnja karta, od 1. januara 2014. godine.
"Lasta" je saopštila da cene usluga ostaju nepromenjene i iznose 650 dinara za mesečnu peronsku karticu, dok je cena pojedinačnih peronskih karata 50 dinara.
Korisnici personalizovanih Busplus kartica sa odgovarajućom dopunom za ITS-2 sistem, imaće posebnu pogodnost da po ceni jedne mesečne karte mogu da koriste uslugu na dve autobuske stanice, navedeno je u saopštenju

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....