Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Od 2014. uplata poreza samo na jedan uplatni račun

BEOGRAD - Ivan Simič, direktor Poreske uprave Republike Srbije, je 19. avgusta u razgovoru sa direktorima malih i srednjih preduzeća najavio da će se od 1. januara 2014. uvesti isključivo elektronska komunikacija sa svim poreskim obveznicima i primena objedinjene uplate na jedan uplatni račun za sve poreske obaveze.
porez4
Poreska uprava je sada povremeno neažurna jer dobijene papirne dokumente mora da digitalizuje. Međutim, kada svi podaci počnu da stižu u digitalnoj formi, ažurnost Poreske uprave će biti na dnevnom nivou.
Simič je upozorio da kompanije treba blagovremeno da pripreme svoje elektronske aplikacije za elekronsko dostavljanje svih izveštaja i uplate na jedan uplatni račun. Preporučuje se kompanijama koje još nemaju da blagovremeno uzmu kvalifikovani digitalni sertifikat.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Media reports that people around Republika Srpska, Montenegro, and Serbia are coming to Banja Luka by organized transport

  Dodik called the rally to “defend freedom and future” of Serb people ahead of the May 2 UN’s voting on the Srebrenica genocide resolution....