Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Letujte dvanaest dana u Grčkoj za 199 evra

Letovanje nikad nije bilo jeftinije a kako se sezona bliži kraju cene padaju. Tako možete, ako danas rezervišete ponudu dana, letovati na grčkom ostrvu Kefalonija za svega 199 evra.

Popust, u ovom slučaju, iznosi 62 evra po osobi. Redova cena aranžmana, koji nudi sajt Superodmor.rs, iznosi 261 evro, ali u njihovoj ponudi dana on je znatno jeftiniji.

Aranžman predviđa 11 noćenja plus atobuski prevoz u jednom od turistički nedovoljno istraženih grčkih ostrva, bogatog istorijom, prirodnim lepotama, pećinama...



Kefalonija je najveće ostrvo u jonskom moru koje pripada Grčkoj. Obala je duga i razuđena. Kefalonija je brdovito ostrvo sa nekoliko plodnih dolina. Klima na ostrvu je tipično sredozemna, sa dugim i toplim letima i blagim i kišovitim zimama. Stanovništvo gaji masline, vinovu lozu, agrume, povrće i voće.



Za one koji vole malo mirniji tempo, Kefalonija je sjajno ostrvo za šetnju, vožnju biciklom i jahanje. Nije turistima prebukirana, a more joj je kristalno čisto, obale peščane sa blagim ulazima u more, a o lepoti ostrva dovoljno govori podatak da je na njemu sniman film "Mandolina kapetana Korelija".

 

U jednoj od anketa, Kefalonija je označena kao deseto najlepše mesto na svetu. To je ostrvo koje morate videti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου