Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Prijave za „Vojvodina fest“ na Štrandu

Tradicionalna turistička manifestacija „Vojvodina fest”, koja promoviše bogatstvo različitosti, biće održana 7. i 8. septembra na novosadskom Štrandu, a već od sutra zainteresovani učesnici mogu da se prijave, saopštilo je Javno-komunalno preduzeće „Gradsko zelenilo“.
Organizatori žele da i ove godine okupe predstavnike turističkih organizacija vojvođanskih opština, gurmane i majstore kulinarskih veština, vinare i majstore starih zanata, one koji se tek dokazuju dobrim idejama i kvalitetnim rukotvorinama, kao i kulturno-umetnička društva i ansamble.
ilovenovisad.com
ilovenovisad.com
Sponzori su pripremili vredne nagrade za izlagače a, kako je navedeno, biće izabran najlepši štand festivala i dodeljene nagrade kulinarima, u nekoliko kategorija.
Za posetioce „Vojvodina festa“ biće, između ostalog, pripremljen kupus u najvećem kazanu na svetu, kapaciteta 5.000 litara, u kojem može da se skuva više od 10.000 porcija tog jela.
Prijavljivanje za učestvovanje na toj manifestaciji može da se obavi putem telefona na broj 021/455-719 (radnim danima od osam do 16 sati), elektronskom poštom na adresu strand@zelenilo.com ili porukom putem fejsbuk stranice Štranda – Strandarosi.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου